Close Overlay

Rregjistrohu ne Sigal Uniqa Group Austria

Krijo nje llogari per te administruar produktet e tua online.

Detajet Personale
Adresa
KREDENCIALET
Close Overlay

Fjalekalimi i ri Sigal Uniqa

Ju lutemi të plotësoni adresën tuaj e-mail dhe ju do të merrni një fjalëkalim të ri.

Close Overlay

Reset Password


STUDENT JASHTE SHQIPERISE

Ky sigurim është për të gjithë personat që shkojnë jashtë Shqipërisë për studime, specializime, master, doktoraturë etj. Çmimi (primi) dhe mbulimet e këtij sigurimi janë në varësi të shtetit ku ju do të shkoni.

Te dhenat themelore0
  • Cmimi: 0
    Ulje: 0

TOTALI

0

Keni Pyetje?

Ju lutemi kontaktoni me ne

Tel: 0 800 31 31(24 ore)
Tel: (+355)42 233 308 Hene-Shtune 08:00-20:00
info@sigal.com.al
Agjentet

E-mail

Teksti