Close Overlay

Rregjistrohu ne Sigal Uniqa Group Austria

Krijo nje llogari per te administruar produktet e tua online.

Detajet Personale
Adresa
KREDENCIALET
Close Overlay

Fjalekalimi i ri Sigal Uniqa

Ju lutemi të plotësoni adresën tuaj e-mail dhe ju do të merrni një fjalëkalim të ri.

Close Overlay

Reset Password

Zgjidh produktin


Sigurimi i shëndetit dhe udhetimeve

Merrni online sigurimin e shëndetit ne udhëtim dhe sigurimin për nxënës dhe student.

Sigurimi i makinës

Merrni online siguracionet e detyrueshme të makinës(brenda dhe jashtë Shqipërisë).

Sigurimi i shtepise

Mbroni shtëpinë tuaj nga zjarri dhe rreziqe të tjera.

Sigurimi i mjeteve te vogla lundruese

Merrni online siguracionin per mjetin tuaj te vogel lundrues.Shko Lart>>