Close Overlay

Rregjistrohu ne Sigal Uniqa Group Austria

Krijo nje llogari per te administruar produktet e tua online.

Detajet Personale
*Te detyrueshme
 
Adresa
Sherbime
  • Policat e tua online
  • Rinovim i shpejte i polices
  • Sherbimet e demeve online
Close Overlay

Fjalekalimi i ri Sigal Uniqa

Ju lutemi të plotësoni adresën tuaj e-mail dhe ju do të merrni një fjalëkalim të ri.

Close Overlay

Reset Password


We recommend this insurance for all Albanian citizens who travel abroad. The policy covers emergency medical expenses in case of accident or acute illness during the stay in a foreign country.


US

Questions?

Please contact with us

Tel: 0 800 31 31(24 ore)
Tel: (+355)42.233.308 Monday-Saturday 08:00-20:00
info@sigal.com.al
Agents

E-mail

Text